Grondverzet

Voor onze grondverzet werkzaamheden beschikken wij over diverse machines welke kunnen worden ingezet in klein en grootschalig grondverzet. Wij beschikken over passend materieel om uw (bedrijven)terrein, bouwplaats, perceel, weide of tuin in de juiste gewenste situatie te krijgen.
Wij beschikken o.a. over een mobiele kraan, minigravers, shovel, gronddumper en vrachtwagen met knijperarm en containersysteem.

Aanverwant beschikken we onder andere ook over een kilverbord, egalisatieraam, (smalspoor) frees, kopeg, (door)zaaimachine, stobbefrees en houtversnipperaar.
Daarnaast beschikken wij over een 5.000 en 10.000 liter watertank om o.a. (bouw)putten te legen, puinbanen nat te houden en bomen en beplanting aan te wateren.

Tevens beschikken wij ook over een rolbezem om de locatie en de omgeving van de (bouw)werkzaamheden schoon en veilig te houden.
Voor uw bouw- of renovatie werkzaamheden beschikken wij over meerdere containers van verschillende omvang om uw sloop- of groenafval op te vangen. Tevens kunnen wij voor u de stort van het afval regelen en verzorgen.

De benodigde materialen bij uw grondverzet werkzaamheden kunnen door ons worden verzorgd en geleverd, zoals o.a. Diverse soorten zand en grond, compost en teelaarde, menggranulaat, gebroken puin en houtsnippers. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.